De Jeugd Commissie kijkt terug op een mooi tennisjaar. Met prachtige prestaties in de KNLTB Voorjaars- en Najaarscompetitie. En een gezellig en uitdagend, in zowel tennis als in spel, LTV Jeugd Open.

Leuke beelden en mooie prestaties kwamen er ook uit Lancaster van de Youth Games. In 2018 zal Almere de Youth Games van 21-28 juli organiseren.

Het Tennistoernooi kamp in Zeewolde was ook dit jaar dagenlang tennis, zwemmen, fietsen en bovenal (slaaploze) gezelligheid. Zalig om te zien hoe de jeugd van verschillende leeftijden en speelsterktes zo ontzettend veel lol met elkaar kunnen beleven.

Veel van de jeugd heeft het afgelopen jaar meegedaan aan een of meerdere onderdelen van het FlevoJeugd Circuit met ook daar spannende wedstrijden tussen de leden van verschillende clubs uit Flevoland!

De jongste spelertjes lieten tijdens de twaalf vroege maar drukbezochte World Tour-speelochtenden zien hoe enthousiast zij zijn voor tennis. In weer en wind stonden zij en hun ouders vroeg op om er een mooie ochtend van te maken, thuis bij LTV maar ook op andere tennisparken in de regio.

Recent waren het Halloween en het Pietentennistoernooi weer een succes! Beide spannend, ieder op zijn eigen manier! Fijn dat dit soort feestelijke aangelegenheden gekoppeld kunnen worden aan tennis!

Met de Wintercompetitie zorgen we in samenwerking met ATC er hopelijk voor dat onze toppers niet hun motivatie voor wedstrijden verliezen in de rustigere wintermaanden. We spelen nog 1 keer thuis op zaterdag 9 december en daarna is ATC de gastheer/vrouw.

Zwen en Derek zijn ondertussen druk bezig met de indeling van de Voorjaarscompetitie teams van 2018. We kijken samen met hen uit naar nog meer mooie succes momenten in 2018!

Dank aan alle (groot-) ouders voor hun steun, enthousiasme langs de baan en inzet tijdens vele evenementen. Dank aan Zwen en Derek voor jullie geweldige lessen, gezelligheid en steun tijdens en buiten de trainingen!

Dank aan alle vrijwilligers voor jullie inzet in de bar & keuken, op en langs de banen, voor, tijdens en na de vele evenementen.  We hopen dat we weer op jullie steun kunnen rekenen in 2018!

Mocht je je voor één of meerdere specifieke evenement(en) op willen geven als vrijwilliger, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met de Jeugd Commissie: mail naar -> ltvalmere.jc@gmail.com

Groetjes namens de gehele Jeugd Commissie

Oscar