LTV Open Senioren

LTV Open 2019
 
Het programma van LTV Almere Sr. J&K Sports Open 2019 is bekend!   
 

De inschrijvingen voor het J&K Sports Open 2019 (LTV Open) stromen inmiddels binnen! Wat ontzettend leuk om te zien en wij kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen. 

Met veel trots presenteren wij onze hoofdsponsor en naamdrager van het Seniorentoernooi: J&K Sports Open! Het toernooi vindt plaats van 6 t/m 14 juli in Almere Haven. Jeroen Nolte en Kim bedankt voor de fijne samenwerking en dat wij er samen maar een geslaagd toernooi van mogen maken.

Nog een geschikte outfit nodig voor het toernooi? Neem dan zeker een kijkje in de winkel op de Zuideinde 11 in Almere Buiten!

Om het inschrijven NOG leuker te maken verloten wij nu bij elke 25 inschrijvingen een tegoed bon van €15 om te besteden bij J&K Sports in Almere Buiten!

Tevens maak je kans om als een echte VIP opgehaald te worden in een gloednieuwe MINI of BMW voor de finale. Met dank aan EKRIS Flevoland Mini & BMW.

Naast spannende wedstrijden hoort natuurlijk ook een de inwendige mens verzorgd te worden. De gehele week zal de Catering wordt verzorgd door Concept Catering. Door de weeks verzorgen zij maar liefst 6 heerlijke maaltijden en in de weekenden zelfs een lunch. Daarnaast komt er op zaterdag 13 juli een gezellige BBQ!

Op vrijdag 12 juli wordt er gefeest op de hitjes van TEAM TNT, bekend van o.a. Amsterdams Verbond, de Chin Chin en Dutch Week Gerlos/Saalbach/Val Thorens.

  • LTV-senioren wordt gehouden van 6 juli t/m 14 juli;
  •  om in te schrijven, volg de LINK
U doet toch ook mee ?
 
 

organisatie.jpg