DUBBELSPEL IS NOG STEEDS NIET TOEGESTAAN

07 januari 2021


Helaas is de afgelopen weken geconstateerd dat een aantal leden (vooral overdag) toch dubbelspel speelt op onze banen.  Dat is verboden door de Veiligheidsregio !

Wanneer dit dubbelen niet stopt zijn wij genoodzaakt andere maatregelen te nemen.
Het risico op besmetting is te groot; daarnaast kunnen we als vereniging grote boetes krijgen.
In de bestuursvergadering hebben we woensdag 6-1 overwogen om de overtreders te schorsen; de (meeste) namen zijn bij het bestuur bekend. Een alternatief kan ook zijn om de club dan maar helemaal te sluiten.

Wij gaan er vanuit dat deze laatste waarschuwing er voor zal zorgen dat het dubbelen niet meer gebeurt in ieder geval totdat de regering versoepeling van de maatregelen aankondigt. Nog even de belangrijkste regels:

Wat wel mag:

  • Buiten mag maximaal met twee personen (exclusief instructeur) gesport worden zolang er minimaal 1,5 meter onderling afstand wordt gehouden. Dit geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder. Dat betekent dus alleen enkelspel partijen. Het afhangbord is inmiddels daarop aangepast.
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar mogen met grotere groepen buiten sporten. Zij mogen gewoon trainen en hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. Kinderen vanaf 13 jaar mogen na het sporten alleen niet bij elkaar komen met meer dan 2 personen. Voor jongere kinderen geldt deze beperking niet.
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld tegen sporters van andere verenigingen. Onderlinge trainingspartijen mogen wel. Kinderen met klachten blijven thuis.

Wat niet mag:

  • Groepslessen buiten mogen niet plaatsvinden.
  • Er worden geen wedstrijden gespeeld. Ook niet door kinderen en jongeren tot en met 17 jaar (wel onderlinge trainingspartijen maar geen wedstrijden tegen sporters van andere verenigingen).
  • Publiek bij sport is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.
  • Kijk voor meer informatie op rijksoverheid.nl/corona 

Het bestuur van LTV Almere

Nieuwscategorieën CORONA BESTUUR

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 531 2359

L.T.V. Almere

Sportpark de Marken 2
1355 ES Almere