Ladiesday - Hee Haw - verslag

07 november 2021


Zaterdag 6 november was deze damesdag bij de club in Wild-West-style. Het weer was goed en de club was omgetoverd tot een Wild Westgebeuren met strobalen, paarden- en cowboyattributen en de dames waren verkleed als echte Cowgirls. 

Na de coronacheck ging iedereen bij aankomst op de foto in de Wanted/Rewardposter tot grote hilariteit van velen. Sushil maakte deze foto’s en de dames kregen aan het eind van de dag deze foto als aandenken mee naar huis. De foto’s waren ondertussen snel besteld bij de snelservice. 

Na de koffie en thee met lekkere donuts, gingen de tenniswedstrijden van start en konden de dames tussendoor lassogooien. Er werd een cowboyact opgevoerd door Ine en Astrid en er was een echte linedancegroep van Evistar aanwezig.  Zij gingen eerst linedansen en daarna een linedance demonstreren en toen deden we allemaal gezellig mee. 

De BBQ met heerlijke hamburgers, worstjes en spareribs in American style was verrukkelijk en werd verzorgd door onze vrijwillige barteam van de dag: Henk, John, Chantal en Stephen. Waarvoor nogmaals onze hartelijke dank. 

Na de wedstrijden werd er nog de Carrousel gespeeld met Cillia Fennis als winnaar en Melissa van Rossem als tweede. Zij kregen een mooie prijs mee naar huis. Er waren natuurlijk ook prijzen voor de winnaars en best geklede dames. Nathalie van Veghel en Astrid Lok kregen als 1e-prijs een cadeaubon van J&K Sports. Ine Laurent en Astrid Naraat kregen een heerlijke lekkernij van Smikky als de leukst geklede dames. Verder werden nog alle medewerkers van de hele dag bedankt met een aardigheidje en kunnen we terugkijken op zeer geslaagde Ladiesday 2021.

Met vriendelijke groeten van Els, Mirjam en Nel. 

Nieuwscategorieën DAMES EVENT


Reacties

An Koestal 07-11-2021 21:04

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag. Ook het weer zat mee. Iedereen die geholpen heeft om van deze dag een feestje te maken bedankt, ik denk dat ik namens alle cowgirls spreek. Het was geweldig!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen