LTV Almere Open 2023 gaat door!

27 november 2022


Hebben jullie het open toernooi ook gemist afgelopen jaar? Wij wel en daarom hebben we het initiatief genomen om het LTV Almere Open 2023 te gaan organiseren. Het gaat dus door volgend jaar! 

Wie zijn wij?
Graag stellen wij ons voor als de nieuwe toernooicommissie van het LTV Almere Open toernooi: 

Stephan Mijnhart 
Ik ben 24 jaar en speel al sinds jongs af aan bij LTV Almere. Vooral in de jeugd was ik actief toernooien aan het spelen en toen was het open toernooi van LTV altijd een periode om naar uit te kijken. Nadat het toernooi vorig jaar niet door kon gaan, lijkt dit ons het perfecte moment om er dit jaar weer een echt feest van te maken! 

Jeffrey van Limpt 
Ik ben 25 jaar en vanaf de jeugd af aan een fanatieke gezelligheidstennisser van LTV Almere. Dit vul ik in door op de woensdagavond te trainen en tijdens de voorjaarscompetitie met het eerste team van de zaterdag er een waar tennisfeestje van te maken zowel op als naast de baan. Wat mij betreft dé ingrediënten voor het open toernooi van LTV Almere 2023. 

Fredrieke Krouwel 
Ik ben 23 jaar en ben sinds ongeveer vier jaar wekelijks te vinden op de tennisclub. In de afgelopen jaren heb ik heel af en toe een toernooi gespeeld maar ik heb nog geen enkel toernooi gespeeld waarbij ik dacht: hier moet ik volgend jaar weer heen! Dit gaan wij bij het open toernooi van LTV Almere anders doen want daar wil je hoe dan ook bij zijn aankomend jaar! 

Milan Versterre 
Ik ben 20 jaar en speel inmiddels al een aantal jaar bij deze mooie club. Minimaal 2 keer in de week sta ik op de baan om te trainen of vrij te spelen. Afgelopen jaren deelgenomen aan een hoop toernooien maar natuurlijk ook het LTV Almere open toernooi en heb ik kunnen zien en proeven wat er goed ging maar ook dingen die beter konden. Met veel enthousiasme en deze leuke groep gaan we proberen er een leuk Open toernooi van te maken! 

Céline Versterre 
Ik ben 42 jaar, getrouwd met Alex en moeder van Milan en Indy. Behalve Indy zijn we alle drie regelmatig te vinden op de tennisbaan om te spelen of te kijken. Al vanaf mijn jonge jeugdjaren speel ik met veel plezier een potje tennis. Vrij spelen op woensdagavond en competitie met de dames op donderdag en mix op de zaterdag. Mijn hobby en werk is dingen regelen en organiseren dus daarom heb ik me aangemeld voor deze commissie en hoop ik dat we er een mooi toernooi van kunnen maken. 

Roel Reedijk 
39 jaar jong en al krap 30 zomers te vinden op de tennisbaan, tegen een geel rond balletje aanslaan daar krijg je tenslotte nooit genoeg van. Tijdens sport tegen Jessica aangelopen en nu alweer enkele jaren getrouwd. Afgelopen jaar zijn wij verhuisd naar Almere voor de scholing (Olivijn) van onze lieve zoon Liam. Af en toe zullen jullie hem langs de banen zien rennen met zijn rollator. Hij heeft wel al affiniteit met gele ballen maar heb hem nog niet zo ver gekregen een racket vast te houden. Met de verhuizing ook een nieuwe tennisclub, een goede mogelijkheid om als vrijwilliger meer mensen te ontmoeten. Tot bij het open toernooi. 

Wanneer? 
Het LTV Almere Open wordt georganiseerd van 8 t/m 16 juli 2023. Noteer alvast in je agenda en plan je vakantie er om heen! 

Social Media
Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden van de voortgang van de organisatie. Je kunt ons volgen via de volgende social mediakanalen: 

Instagram: @ltv_open2023 
Facebook: https://www.facebook.com/ltvalmere 

Sponsoren 
Heb je mogelijkheden om het toernooi te sponsoren? Wacht dan niet totdat anderen je voor zijn en neem contact met ons op via: [email protected] We hebben leuke ideeën voor grote en kleine budgetten. En hoe eerder je aanhaakt, hoe eerder we je bedrijf kunnen laten meeliften op onze media uitingen.

Nieuwscategorieën TOERNOOI


Reacties

Gerda Broekema 28-11-2022 17:23

Zeker superleuk. Fijn dat het weer georganiseerd wordt.

Debbie Reijers 27-11-2022 14:14

Superleuk! Nu al zin in. Succes met de organisatie.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen