Naast tennissen ook als toetsenist in een band spelen? Dat is nu mogelijk!

23 november 2022


Beste tennisvrienden van LTV Almere

Mijn naam is Eddy van den Berg en speel sinds een halfjaar in een leuke band. De bezetting is slag/solo gitaar, basgitaar, zangeres en ik speel drums. Onze leeftijd varieert van half 50 tot eind zestig. Wij repeteren 1x per 2 weken op vrijdagmiddag bij Smit Sound Service in Almere Haven.

Om onze band te complementeren zijn we nu nog op zoek naar een toetsenist (m/v). Het zou helemaal mooi zijn als je met onze zangeres als 2e stem kunt meezingen.  

Wij hebben nu nog een kleine setlist bestaande uit nummers van o.a. Shadows, CCR, Roy Orbison, Buddy Holly, Beatles, Stones. Uiteraard staan we voor de opbouw van het repertoire ook open voor jouw inbreng met andere artiesten in de stijl van de 60 en 70’er jaren.

Ons doel is om met veel plezier tweewekelijks lekker met elkaar muziek te maken en zo onze setlist verder uit te breiden, en in de toekomst af en toe op te treden.

Dus kun je keyboard spelen of ken je iemand die dat kan laat mij dat weten. Ik ben bereikbaar via mobiel nummer 06-27169877 of e-mail [email protected] Wie weet treden we dan samen een keer op bij onze tennisvereniging. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 531 2359

L.T.V. Almere

Sportpark de Marken 2
1355 ES Almere

KVK-nummer

39038631