Nieuwe Sponsor

19 november 2018


U heeft vast al het nieuwe winddoek gezien op de banen 1 en 2.
Ivar Dirkmaat, franchisenemer van de SNS in Almere heeft zich voor de aankomende drie jaar aan de club verbonden.
Als jaarlijkse naamgever aan de Almeerse sportverkiezingen is sport en gezondheid een belangrijk speerpunt van deze lokale ondernemer.

SNS bestaat sinds 2017 tweehonderd jaar en is onderdeel van de Volksbank. We behoren tot de vier grootste banken van Nederland. 
Stap voor stap zijn onze traditionele bankkantoren veranderd in moderne winkels. Hier wordt de klant persoonlijk geadviseerd. 
Bij ons regel je je bankzaken heel eenvoudig via internet. We vinden dat bankieren echt anders kan: beter, toegankelijker, normaler. 
We richten ons op de dagelijkse, gewone geldzaken van onze klanten. Daarvoor bieden we begrijpelijke producten aan met een duidelijk voordeel. En we kijken steeds kritisch naar wat er beter kan. En pakken dat dan ook aan. 
We zijn groot genoeg om iets te veranderen in de sector en klein genoeg om daadkrachtig en heel menselijk te blijven.

De SNS in Almere is gespecialiseerd in hypotheken en alle vraagstukken die daarbij horen.
Bij ons valt er wat te kiezen. SNS is de enige bank met meer dan 200 winkels waar je binnen kunt lopen voor een persoonlijk hypotheekadvies, met keuze uit meerdere hypotheekaanbieders. Daardoor weet je zeker dat we een hypotheek hebben die past bij je persoonlijke situatie en wensen.

Voor meer informatie kun je langs een van de SNS winkels gaan of bellen. Zij zijn bereikbaar op 030-6333000 of lokaal op 036-3030065.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 531 2359

L.T.V. Almere

Sportpark de Marken 4
1355 ES Almere-Haven