Nieuwjaarstoespraak

14 januari 2019


Speech op de Nieuwjaarsreceptie 2019 LTV Almere.

Beste leden / goedemiddag allemaal, 

Wat fijn dat jullie met zovelen zijn gekomen op onze nieuwjaarsreceptie om met z`n allen straks het glas te heffen op een gezond en een sportief nieuw tennisjaar.

Een terugblik op het afgelopen jaar leert ons, dat we weer een succesvol jaar achter de rug hebben. Het was een jaar van Samen en Gezond. . . op het gebied van tennissen,  organiseren, verenigen met nieuwe leden, werkgroepen en commissies, nieuwe buren, brainstormsessies met de KNLTB en nog veel meer. 

Ook zijn wij als vereniging financieel Gezond en dat is natuurlijk een voorwaarde om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes kan blijven lopen. 
Maar . . . wij zijn ook gezond vanwege de vele vrijwilligers waarop onze vereniging draait. 

Bardiensten, de verzorging van de innerlijke mens  (Jumbo-fruit tijdens de weekendcompetitie) en van de  verschillende hapjes tijdens de toernooien en competities, de totale uitstraling van het park en niet te vergeten alle activiteiten van de verschillende commissies.

Het was mooi om te zien hoe we hebben samengewerkt aan de groei en bloei van onze vereniging in 2018.  Denk hierbij aan de succesvolle LTV Jeugd en Senioren Open toernooien, de introductie van de laddercompetitie, de samenwerking met andere tennisverenigingen, de start van een selectie jeugdgroep in samenwerking met TCF en sponsoren en niet te vergeten . . . de vele kampioenen zowel individueel als in teamverband. Hulde daarvoor.

We doen meer samen, denk aan de commissies en werkgroepen die steeds meer met elkaar samen werken. We krijgen immers steeds drukkere toernooien, meer competitieteams. Zo starten we dit voorjaar met maar liefst 44 competitie teams (60%) en ook de feestavonden worden drukker bezocht. Dat vraagt samenwerking in ‘t kwadraat.

Het is dan ook écht niet vanzelfsprekend, dat het allemaal zo goed loopt. Dat is vooral te danken aan de grote inzet van die vele vrijwilligers. Maar toch . . . de komende maanden moeten wij als bestuur een nog indringender beroep doen op hulp van onze leden. We roepen de komende maanden dan ook uit als maanden van de vrijwilligers en wij zullen op allerlei manieren proberen om uit ons ledenbestand te gaan putten om nog meer vrijwilligers voor welke taak dan ook te gaan werven.

2019 is Samen en Gezond verder!
Samen met jullie, met onze sponsoren en met onze omgeving. 

Samen zorgen we voor een gezonde professionele club waar het gezellig is, waar iedereen zich thuis voelt. Dat het nog meer gezien wordt, gezegd wordt en vooral ons gegund wordt.”

Namens het voltallige bestuur, laten we het glas heffen op een flitsend, sportief en gezond 2019. Proost !!!
Oscar Bos – voorzitter LTV Almere

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 531 2359

L.T.V. Almere

Sportpark de Marken 4
1355 ES Almere-Haven