Oproep vanuit de JC

18 juni 2021


Beste tennis-ouder,

Leuk dat uw kind tennist bij LTV Almere ! Door corona hebben wij helaas niet veel kunnen organiseren afgelopen jaar maar nu we weer steeds meer mogen, kunnen wij  een planning gaan maken voor 2022.

Wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste ouders die komend jaar (1 jan - 31 dec 2022) mee willen helpen met het organiseren en/of begeleiden van de activiteiten voor de jeugd.

Of u nu wilt helpen bij een of meerdere activiteiten,  voor of achter de schermen (denk hierbij aan het helpen tijdens de organisatie/activiteit of sponsoring van benodigdheden/evenement etc.)  Alle hulp is welkom !

Bent u die enthousiaste ouder die met ons samen de activiteiten tot een succes wil maken voor onze jeugd ?  Stuur dan een mail naar [email protected]

Zodra wij de planning van 2022 gereed hebben zullen wij deze met u delen waarna u kunt aangeven bij welke activiteit u wenst te helpen en welke hulp u wilt aanbieden. Mocht u zelf ideeën hebben dan horen wij dat ook graag!

De Jeugdcommissie 
 
Sabine Gouw 
Tenniskids functionaris LTV Almere
 
06-22363221

Nieuwscategorieën JUNIOR EVENT


Reacties

Sabine Gouw 27-06-2021 16:29

Ja eindelijk kunnen we weer!! 🎾 Dank je wel alvast!! Gr. Sabine

Xander Vehof 19-06-2021 22:26

Leuk Sabine! Eindelijk kunnen we weer los 😁. Ik ben ervan overtuigd dat het weer een druk activiteiten jaar gaat worden. Succes !! Ik zal uitkijken naar activiteiten sponsoren. Gr Xander

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen