Tennis en Corona

09 mei 2020


Beste leden,

Zoals eerder vermeld zijn wij binnen het bestuur druk bezig voorbereidingen te treffen zodat we het vrijspelen onder de strikte voorwaarden die ons opgelegd zijn door het NOC*NCF de KNLTB, RIVM en de Gemeente Almere mogelijk te maken.

Er zijn een aantal belangrijke punten waar wij jullie alvast op willen attenderen om zo ook jullie verwachtingen wat te temperen:

  1. Vrijspelen zal alleen mogelijk zijn voor een Enkelspel – dus geen Dubbelspel !
  2. Er moet op afstand worden afgehangen / baan reserveren. Geen reservering in het systeem betekent dus dat je niet mag tennissen en dus ook niet op het park aanwezig mag zijn.

Wij zijn op dit moment druk bezig om deze module te installeren en open te zetten zodat die door iedereen kan worden gebruikt.

  1. Er kan alleen worden afgehangen op afstand via onze ClubApp – dit is omdat het systeem wat wij hebben aangeschaft van de KNTLB zo is ingesteld

Wij vragen dan ook iedereen die van plan is om te gaan vrijspelen om dit weekend alvast de ClubApp te downloaden, dit kan zowel in de Google Playstore als in de Applestore op uw mobiel.

Deze link geeft wat meer informatie

https://www.centrecourt.nl/actueel/nieuws/2020/05/clubapp-drie-maanden-kosteloos-beschikbaar/

  1. Na het spelen van een potje tennis moet men het park onmiddellijk weer verlaten. Je kan en mag dus niet blijven hangen.
  2. Een aanpassing in de Noodverordening van de Gemeente Almere is nodig alvorens wij daadwerkelijk het park kunnen openstellen om vrij te spelen. 

Wij verwachten dat deze aanpassing pas op woensdag 13 mei voltooid zal zijn en dan onmiddellijk van kracht wordt. Pas dan kunnen we open, dus nog even geduld !!!

Wij begrijpen heel goed dat iedereen in de startblokken staat om naar de club te komen om weer lekker te gaan tennissen en wij doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te kunnen faciliteren.

Ons streven is om aankomende dinsdag 12 mei jullie allen te informeren over de nieuwe richtlijnen en protocollen en hoe wij als bestuur hebben besloten deze te regels te implementeren en  handhaven. 

Wij zullen hierbij de hulp van jullie allen nodig hebben om het allemaal in goede banen te leiden.

 

Met sportieve groet 

Het Bestuur

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen