Topclay en Padel; veel ondersteuning voor het voorstel van het bestuur

07 juli 2022


Er was gisteravond een grote opkomst voor de Bijzondere Algemene Leden Vergadering. Vanaf zeven uur stonden er al veel leden in de rij om zich te registreren en hun stem uit te brengen omtrent het voorstel van het bestuur. Vanaf acht uur liep het clubhuis volledig vol.

De keuze die de leden werd voorgelegd was die voor Smashcourt of Topclay voor de vervanging van de huidige tennisbanen en of er wel dan niet vier Padel banen zouden moeten worden aangelegd naast het clubhuis. Na een heldere uitleg door met name Servi de Vette betreffende de keuze van het bestuur en een doorwrochte financiële onderbouwing door penningmeester Martijn Hertog, gaf een duidelijke meerderheid van de leden haar steun aan de voorstellen. Van de 215 uitgebrachte stemmen waren er 181 voor Topclay en 35 voor Smashcourt. Het voorstel om Padel banen aan te leggen werd 204 maal met 'Ja' beantwoord en negen maal met 'Nee'.

Het bestuur voelt zich hierdoor stevig gesteund door de leden om door te gaan op de ingeslagen weg. Het wordt nu eerst vakantie, maar daarna gaan wij weer volop aan de slag om de banen en de Padel ook daadwerkelijk te realiseren. 

Wat gisteravond opnieuw werd aangesneden was het grote gebrek aan vrijwilligers voor de vereniging. Ondanks een oproep van de voorzitter hebben toch slechts vier aanwezigen aangeven iets te kunnen doen voor de club. Alles is verklaarbaar en niemand krijgt de schuld, maar ik denk dat wij op termijn toch de organisatie van de vereniging anders zullen moeten gaan aanpakken. Het is nu al zo dat bepaalde activiteiten geen doorgang kunnen vinden omdat er te weinig vrijwilligers zijn. Daarnaast komen te veel taken op te weinig schouders neer of de zaken worden even ad hoc geregeld. Dat zal anders moeten en daar komen wij als bestuur nog op terug.

Voor wie toch nog een inzet wil leveren, zijn er in ieder geval vrijwilligers nodig voor het volgende:

  • De realisatie van de nieuwe banen en de Padel moet begeleid worden.
  • Er moet geholpen worden bij toernooien voor jeugd en senioren.
  • De bar moet georganiseerd worden.
  • Nieuwe leden moeten benaderd worden
  • Eventuele overige taken, heb je zelf nog een idee, stuur dan vooral even een mailtje!

Geef je op bij: [email protected]

 

Ik wens iedereen een hele fijne vakantie, veel tennisplezier!

Arnold Trampe
Voorzitter

Nieuwscategorieën ALV OPROEP


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 531 2359

L.T.V. Almere

Sportpark de Marken 2
1355 ES Almere

KVK-nummer

39038631