VCL Cursus

05 september 2023


Onze club-VCL Lianne Kor is samen met de TC op zoek naar leden die met Lianne samen ervoor willen zorgen dat de competitiedagen goed verlopen: dat is o.a. ontvangen spelers, co√∂rdineren teamopstelling en evt. helpen bij invoeren uitslagen, beslissingen bij veranderende weersomstandigheden en aanwezig zijn voor vragen en problemen. 


Hoe meer mensen het VCL certificaat halen of vernieuwen (certificaat is 5 jaar geldig) hoe minder vaak je per seizoen aan de slag mag/hoeft op en langs de baan. Haal jij binnenkort op kosten van LTV jouw VCL-certificaat en vergroot je jouw kennis van competitietennis en help je jouw LTV Almere? Geef je dan op via: [email protected] of [email protected].

 

Lees hier wat je van de cursus kan verwachten:

De basiscursus bestaat uit delen; een e-learning, twee online klassikale bijeenkomsten (via Microsoft Teams) en een eindtoets.

Ongeveer twee weken voor aanvang van de cursus ontvang je inloggegevens voor de electronische leeromgeving. Als voorbereiding van de bijeenkomsten wordt verwacht dat je de e-learning doorlopen hebt.

Je volgt twee klassikale bijeenkomsten, je moet bij beide bijeenkomsten aanwezig zijn. Na afloop van de deze online bijeenkomsten maak je de eindtoets online. Als je deze haalt ben je geslaagd voor de cursus en kun je jezelf voegen bij het VCL team! 

 

Nieuwscategorieën OPROEP COMPETITIE