Vrijwilligers Vacaturebank

De Technische Commissie (TC) is zoals gezegd tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering op zoek naar vrijwilligers die samen een aantal evenementen willen organiseren. Zit er tussen onderstaande vacatures een die je aanspreekt stuur dan een e-mail met al jouw gegevens naar [email protected] of neem contact op met Manja Rose op 06 202 56 126.

 

VTL – Vereniging Toernooileider
Iemand die toernooien mede organiseert en met name het stuk op zich neemt met betrekking tot de indeling van de wedstrijden. We weten dat LTV Almere een aantal VTL-ers heeft.

 • Wie van hen of welke nieuwe VTL-er kan en wil ons helpen met het Jeugd Open toernooi (zondag 26 juni – zondag 3 juli)?
 • Wie van hen of welke nieuwe VTLer kan en wil ons helpen met het LTV Almere Open (senioren – zondag 10 juli – zondag 17 juli)?

Heb je nog geen VTL certificaat, dan zal je deze op voorhand moeten halen.

 

VCL – Verenigingscompetitieleider
Een VCL is iemand die zorgt dat de competitiedag goed verloopt: de spelers worden ontvangen, voert zo nodig uitslagen in, maakt beslissingen bij veranderende weersomstandigheden en is aanwezig voor vragen en problemen. Marion van Limpt is onze Club-VCL en haar team van VCL-ers kan altijd versterking gebruiken.

 • Wie wil de cursus Verenigingscompetitieleider volgen en het VCL team versterken?
 • Wie heeft een VCL certificaat dat niet ouder is dan 5 jaar en wilt graag meehelpen op een paar voor- en najaarscompetitiedagen?
 • Wie heeft een verlopen (ouder dan 5 jaar oud) VCL certificaat en wil deze vernieuwen?

 

Jeugdcoördinator rood & oranje competitie
Sabine Gouw is actief betrokken bij de coördinatie van de competitie begeleiding van de jeugdspelers. Zij zoeken voor de begeleiding van de allerjongste competitiespelers in rood en oranje 1 ouder (tennissend of niet) die hen willen helpen met de voor- en najaarscompetities.

 

Ladiesday
Voor dit eendaagse evenement, volledig georganiseerd voor en door onze dames dat gehouden wordt in het najaar, zoeken wij nog twee tot drie ondernemende mensen die de organisatie op zich willen nemen. 

 

Jeugdopen - zondag 26 juni – zondag 3 juli
Het jeugdopen is een gezellig en sportief competitief toernooi waar de jeugd van Almere en omstreken laat zien wat ze kunnen in de enkels en dubbels. Op de doordeweekse dagen is er voor de kinderen een maaltijd en op de weekenddagen is er altijd wel iets lekkers te kopen/krijgen of leuks te doen naast de banen. (*tijden hier onder bij benadering)

 • Eén à twee Organisatoren voor Rood & Oranje toernooi zondag 26 juni en finales zondag 3 juli
 • Eén à twee Organisatoren voor Groen woensdagmiddag 29 juni 14u00 – n.t.b. 
 • Twee à drie Organisatoren voor Junior (11-14 jaar) en Geel (13-17 jaar) 
  • maandag 27 juni van 16u00-20u00 
  • dinsdag 28 juni van 16u00-20u00
  • woensdag 29 juni van 16u00-20u00
  • donderdag 30 juni van 16u00-20u00
  • vrijdag 1 juli van 16u00-20u00
  • zaterdag 2 juli halve finales van 9u00-16u00
  • zondag 3 juli finales van 9u00-16u00
 • Drie à vier keukentoppers voor de maaltijden op de doordeweekse dagen.

 

Junior JC leden
Voor het Jeugd Open zijn we ook nog op zoek naar Junior JC leden die ons kunnen helpen met activiteiten tijdens het Jeugd Open. Ben je jonger dan 18 jaar en heb je wat tijd vrij op één of meerdere Jeugd Open dagen, meld je dan aan.

 

LTV Almere Open (senioren); zondag 10 juli – zondag 17 juli
Het J&K Sport Senioren Open van 2019 was legendarisch. Enorm druk bezocht met veel spannende wedstrijden en leuke activiteiten op het terrein. We zoeken enthousiaste seniorleden die de uitdaging aangaan om samen het LTV Almere Open van dit jaar tot een prachtig post-Corona Tennis Open van te maken. Het team bestaat idealiter met de eerder genoemde VTL-er uit vijf tot zes senior-leden die samen zorgen voor promotie, sponsoring, baanindeling, aankleding, eten, muziek etc. De Technische Commissie gaat nog achter het draaiboek van 2019 aan.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 531 2359

L.T.V. Almere

Sportpark de Marken 2
1355 ES Almere

KVK-nummer

39038631